Gamla referat klicka här

07-12- 11:
Slottsskogen - Duells 4-9


 

Per 1

Jag var själv inte närvarande på matchen och har fått händelsförloppet per telefon.

Enligt uppgift tog Slottsskogen ledningen och efter detta tog Duells över matchen mer och mer. Tomas Karlsson fick spela med Jens och Palmströmer och öste in mål. Hela sju mål producerade denna kedja under matchen och det får man väl beteckna som väl godkänt.

 

Efter första perioden stod det 1-4 i Duells favör.

skottstatistik (12-12)

Per 2

Andra perioden blir målmässigt lite jämnare men Duells vinner även denna med 3-5. Jens Lönn kommer fri men blir nedklubbad av en back och glider på målvakten som blir jättearg och suger tag i Palmströmers galler och slagsmålet är i full gång. Domarna är som vanligt inte med på noterna och killen i sekretariatet låter klockan ticka på de sista 40 sekunderna och matcher tar slut. I sin iver skriver han att Jens fick 5+20 för slashing vilket är helt fel. Det var ju backen i Slottsskogen som fick matchstraff..Bra med känslor och vilja.. tråkigt att båsfunktionären inte gått den obligatoriska kursen och håller koll på skottstatistik mm. Så det kan gå i lingondivisionen.

Martin gjorde en kanonmatch i målet och visar att åldern inte spelar någon roll.

skottstatistik ( 12-12)

Sammanfattning:

3 nykomponenrade femmor som visade var skåpet skulle stå. Förstafemman stod för hela 11 poäng och andra femman för 4. En något ojämn fördelning men vad gör det en kväll som denna. 18-8 i målskillnad mot Slottsskogen denna säsong måste man vara nöjd med. Roligt att Tomas Karlsson fick gör ett par mål, bra för självförtroendet och nu vet vi att han fungerar ihop med Jens och Palmströmer.

Joakim Pettersson-Bomb gjorde debut och assisterade till ett av målen.

Nu har vi jul-uppehåll och kan börja ladda för matchen mot JönköpingVikings den 22 december. Träning på söndag den 16 dec och extra träning på lilla isen den 19 dec kl 21-22.

Bra jobbat gubbar...

 

/John...

 


  

 

  

 

Webm. 09/12Samtliga foton av Ozon

 

Stjärnorna mot Slottsskogen

Jens Lönn 3 mål + 1 assist

Tomas Karlsson 2 mål + 1 ass

.Martin Berntsson övertygar mer och mer i kassen.