Gamla referat klicka här

08-02-03:
Raid- Duells 4-4 (24-24)

Bra att någon tar tag i referaten när John inte är tillgänglig. thomas Holmgren har kommit med följande analys av matchen mot Raid.

Per 1

Här kommer en kort resume mot Raid kanske inte stämmer helt men jag provar ändå .
Vi pratade om vad som hände matchen innan och vad vi skulle göra bättre denna gång.
Det gick la inte som vi hade tänkt oss med en sjuk målvakt (39,5) så startade Raid i ett vansinnigt tempo, vi stod stilla och fick tacka Niklas att han var vaken. Raid gjorde 1-0.2-0 i första perioden

Skottstatistik 12-12

Per 2

Under den 3 minuterlånga pausen så pratade vi vidare och sa att vi måste lugna ner oss i spelet ,det blev inte bättre än att dom gjorde 3-0.Efter deras 3:e mål så började vi äntligen vakna till liv,det återstog 10 av matchen och vår jätteback för kvällen, Hermannsson tog tag i pucken bakom mål och åkte rakt fram till deras blå och la i väg en rökare mot mål som målvakten inte han reagera på.Efter detta får vi en två mot en emot oss och dom lyckas göra4-1 men vi kände att vi hade chansen och ökade tempot.

Holmgren får tag i pucken bakom deras mål glider runt elegant och avlossar stora kanonen som deras målvakt med mycket tur lyckas ta, men ett hårt skott från Holmgren håller man inte och Simon slår in returen 4-2.Vi fortsätter att jobba i anfallszonen och Jätten Hermansson avlossar ett skott som Bosse stod i vägen för, men han lägger in den mellan benen 4-3.

Johan Ljung som agerar dörröppnare och coach ändrar om bland gubbarna helt vilt ! Nu är det inte lång tid kvar av matchen och Raid som har fått kollektiv kollaps darrar. Detta utnyttjar våran JÄTTE HERMANSSON och dundrar in 4-4.
Matchen skulle vara några minuter längre så hade vi nog lagt ett mål till men tiden tog slut.

Under dom sista tio minuterna visade LAGET en härlig kämpa anda. Dagens stjärnor måste gå till:

3 Stjärnor HERMANSSON. (Bra jobbat under hela matchen)

2 Stjärnan Niklas våran målvakt med 39,5 i kroppstemp.