LG Lightnings - Duells 0 - 23

Duells Hockey krossar LG!!!

Per 1

En uppvisning i ren utklassningsstil!!!

Med endast 11 spelare mönstrade i protokollet visade Duells ännu en gång att klass slår motivation. 4 minuter in i perioden kontrade Duells in 0-1 och sen gick luften ur LG,s spelare som dagen tidigare fått storstryk av Raid (15-1).

Spelet var förlagt i en zon och målchanserna avlöste varandra. Efter första perioden stod det hela 0-7 och LG var ett slaget lag.

Skottstatistik ?

Per 2

Den som i sin enfald trodde att Duells skulle backa hem och försvara sin stora ledning fick anledning att tänka om när det small till efter bara 27 sekunder i andra perioden. 10 sekunder senare small det igen och det bara fortsatte hela perioden. Protokollet räckte inte till att bokföra alla målen vilka blev 23 stycken innan matchen var slut. Man kan inte annat än tycka synd om motståndarna....

Sammanfattning:

Ja, vad skall man säga. Anfallspelet ser ju stundtals strålande ut men betänk att motståndet var inte det allra bästa. Vi kommer att få det betydligt svåra med de bättre lagen i serien som inte kommer tillåta oss att göra vad vi vill med pucken.

Försvarspelet behöver förbättras rejält och vi måste bli mer diciplinerade och samspelta i egen zon. Man kunde tyda en brist på kommunikation mellan backlinjen och kedjan som måste bli bättre. Vi saknar ju minst 5 ordinarie backar och min förhoppning är att dessa skall komma till spel så snart som möjligt.

Martin gjorde ett strålande jobb i målet trots de få chanser han hade emot sig.

Extra roligt att Freddan fick sätta ett par baljor, det var han verkligen värd.

Jönfelt och Palmströmer fortsätter att producera (14) poäng igår och dom visar sig vara en tillgång för laget.

Träning på söndag den 21,e och veckan därpå kommer Easy Icers på besök. Har hört att ett par nya spelare ansluter på söndag och konkurrerar om platserna i laget. Bra att vi har ett gott rykte som attraherar andra att söka sig till oss.