Gamla referat klicka här

07-10-28:
Duells - Easy Icers 5-2


Duells Hockey i fortsatt serieledning...

Per 1

Duells kom till spel med rekordmånga spelare. Hela 18 utespelare satte virrvarr i huvudet på laguttagaren.

Det blev helt nykomponerade femmor som inledningsvis hade mycket svårt att finna varandra. Easy Icers tog helt rättvist ledningen efter att legenden Patrik"Tummen" Eriksson skjutit in 0-1 efter 3.51.

Duells hade svårt att få till något spel överhuvud taget och det var inte motståndarna som påverkade detta.

Det tog hela 16.32 innan Johan Palmströmer kunde trycka in kvitteringen. Efter detta sker något märkligt. Med en man mindre på banan gör först Jens Lönn 2-1 och i fortsatt numerärt underlägen spär Tobias Jönfeldt på till 3-1, påpassligt framspelad av Johan Lundh. 2 mål i numerärt underläge kan bara hända i division 4..

Skottstatistik 10-9

Per 2

Utvisningar avlöste varandra i inledningen av andra perioden. Duells som är dödligt effektiva i powerplay spär på med 4-1 genom Jens Lönn. Tony Källström ökar på till 5-1 genom en strumprullare och matchen är över för Easy Icers del. En reducering får dom till med fem minuter kvar, men mäktar inte komma tillbaka med bara två femmor på plats.

 

 

Skottstatistik 13-5

Sammanfattning:

 

Många kämpade på bra ikväll och det var extra roligt att se Zlatan så pigg och framåt. Unge nyförvärvet Kristoffer Poohl visade att han var något alldeles extra. Skall bli intressant att följa i fortsättningen.

På torsdag blir det tidig serifinal när vi spelar borta mot Flyers. Vi måste helt enkelt få till sammansättningen i femmorna så att vi utnyttjar spelarnas resurser optimalt. Som det var idag så är det mer eller mindre "one man show" i femmorna. Man hittar ingen att passa till och något konstruktivt spel var svårt att hitta. Om vi kunde lära oss att passa pucken till varandra skulle vi slå de flesta lagen, det är ju ändå pucken som är snabbast på banan.

Nu tar vi en funderare på hur vi skall formera trupperna tills på torsdag..

Värre kommer det att bli framledes när vi skall fasa in de spelarna som varit spellediga av olika anledningar. Under november kommer Andreas Blomberg, Daniel Asp, Johan Ljung, Rikard Olsson tillbaka i spel. Sen dyker det upp några andra nya spelare på träningarna och det känns kul att det blir lite drag och att folk som vill spela för Duells.

 

/John...

 


  

 

  

 

Webm..28/10Samtliga foton av Ozon

 

Spelarna mot Easy Icers

Jens Lönn 2 mål

Johan Lundh 2 ass

Johan Palmströmer 1 mål

Tobias Jönfeldt 1 mål

Tony Källström 1 mål