07-12- 09:
Duells - Rörö 11-2

Förlustsviten bruten. .

Per 1

Jag var själv inte närvarande på matchen och har fått händelsförloppet per telefon.

Enligt uppgift åkte Rörö mycket och bra skridskor, men var lite för optimistiska i sina anfallsförsök. Två passningar och Duells kunde enkelt rycka ifrån Rörös försvar till 4-1 efter första perioden.

skottstatistik (21-15)

Per 2

Andra perioden fortsätter som första med spel mot bägge målen, skottstatistiken talar för att det byttes chanser åt bägge håll.

Rörö har inget motmedel mot Duells mittzonsfälla och Duells kan relativt enkelt läggaytterligare 7 mål innan slutsignalen ljuder. Ett tröstmål är allt Rörö mäktar med.

Sammanfattning:

3 femmor plus 2 extra gubbar låter bra och jag är glad att så många är intresserade att spela för Duells. Trots detta har vi ett sparkapital om det skulle tryta med spelare och kan se fram emot en trevlig fortsättning på säsongen.

Tråkigt att Rikard Olsson åkte på matchstraff men vi skall vara glada för att det bara gällde denna matchen.

På tisdag vänder serien och spelar vi borta mot Slottsskogen som säkert vill ha revanch för höstens förlust.

Hoppas vi kan spela lika bra som vi gjorde ikväll och fortsätta att plocka poäng på borta plan.